ΠΕΔΥ: Είμαστε έτοιμοι στις απαιτήσεις του νέου Συστήματος Υγείας!

πεδυ-είμαστε-έτοιμοι-στις-απαιτήσεις

Τηλεγραμματεία σύμφωνα με τις νέες απατήσεις του Υπουργειου Υγείας

Με τις πρόσφατες αλλαγές στο χώρο της υγείας και τις εύλογες ανησυχίες που δημιούργησαν στον ιατρό για διατήρηση της άρτιας λειτουργίας του ιατρείου του και την απρόσκοπη εκτελέση του έργου του, η τηλεγραμματεία Ε.Λ.ΙΑ. M.C.S. βρίσκεται κοντά σας, έτοιμη να δώσει όλες τις αναγκαίες απαντήσεις στους προβληματισμούς σας.

Οι λύσεις που έχουμε τη δυνατότητα να θέσουμε στη διάθεση σας, υλοποιούνται μέσω του απόλυτα αναθεωρημένου και προσαρμοσμένου λογισμικού προγράμματός μας και στις νέες απατήσεις που έχει θέσει το Υπουργείο Υγείας ώστε ενδεικτικά:

  • Να εξαλοίφεται η περίπτωση υπέρβασης του απαιτούμενου αριθμού μηνιαίων επισκέψεων των ασθενών που αποζημειώνονται από το ΠΕΔΥ, καθώς η διαχείριση των ραντεβού και η καταμέτρησή τους γίνονται μέσω του προγράμματός μας, ενώ παράλληλα μεγιστοποιούμε τις ιδιωτικές επισκέψεις στο ιατρείο σας .
  • Η υποχρέωση καθημερινής καταχώρησης από τους ιατρούς των επισκέψεων (εκτελεσμένων και προγραμματισμένων) στο e-ΔΑΠΥ (Δελτίο Τύπου ΕΟΠΥΥ / 17-3-2014) απλοποιείται καθώς σας παρέχουμε ένα απαραίτητο εργαλείο που σας διευκολύνει εκθέτοντας αυτόματα όλα τα στοιχεία του ασθενούς, όπως Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, ΑΜΑ, Τηλέφωνο, που απαιτούνται από το σύστημα.

Όλα αυτά σας διατίθενται μέσω των πιο ευέλικτων και ανταγωνιστικών πακέτων της αγοράς προσαρμοζόμενα στις δυνατότητές σας.

Θα ήταν χαρά μας εάν επικοινωνούσατε μαζί μας για να ορίσουμε συνάντηση στο ιατρείο σας, ώστε να σας εκθέσουμε από κοντά τα τεράστια οφέλη της τηλεγραμματείας Ε.Λ.ΙΑ. M.C.S. και να ακούσουμε τις ανάγκες σας.

_______________________________________

Τηλεγραμματεια (Ε.Λ.ΙΑ. M.C.S.) – συμφέρουσες λύσεις τηλεγραμματείας για όλους

Τηλεγραμματεια Επικοινωνιακές Λύσεις Ιατρείων (Ε.Λ.ΙΑ. M.C.S.)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>