ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Είμαστε δίπλα σας...


Η τηλεγραμματεία ELIA MCS προσφέρει στον ιατρό τις παρακάτω υπηρεσίες

Εξυπηρέτηση 24/7


Η τηλεγραμματεία ELIA MCS λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως 21:00. Τις υπόλοιπες ώρες προσωπικός τηλεφωνητής παραπέμπει στις ώρες λειτουργίας της γραμματείας και του ιατρείου καθώς και σε τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης προσφέροντας στον ασθενή τη δυνατότητα 24ωρης επικοινωνίας.

Εξειδίκευση


Η εμπειρία και η εξειδίκευση του προωπικού μας στην οργάνωση και ταξινόμηση των ραντεβού προσφέρει τη μεγιστοποίησή τους κατά τις ώρες λειτουργίας του ιατρείου αλλά και την αποφυγή κενών μεταξύ των ραντεβού του ιατρού.

Επίσκεψη στο ιατρείο


Η τηλεγραμματεία ELIA MCS είναι η πρώτη εταιρεία που καθιέρωσε την επίσκεψη στο ιατρείο της υπεύθυνης γραμματειακής υποστήριξης πριν την έναρξη της συνεργασίας με τον ιατρό, δίνοντάς του τη δυνατότητα να γνωρίζει το υπεύθυνο άτομο που θα διαχειρίζεται το ιατρείο του προσφέροντας αμεσότητα αλλά και τη δυνατότητα να οργανώσουν από κοινού τη λειτουργία του ιατρείου σύμφωνα με τις ανάγκες του ιατρού, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Άμεση ενημέρωση


Στην τηλεγραμματεία ELIA MCS ο ασθενής αισθάνεται μοναδικός. Σε οποιαδήποτε αλλαγή στις ώρες λειτουργίας του ιατρείου, σε οποιοδήποτε έκτακτο πρόβλημα ή καθυστέρηση ενημερώνεται εγκαίρως και αντιλαμβάνεται ότι χαίρει προτίστως το σεβασμό του ιατρού του.

Προσφώνηση στοιχείων


Στην τηλεγραμματεία ELIA MCS η κλήση απαντάται με προσφώνηση των στοιχείων του ιατρού (π.χ. ιατρείο χειρουργού ορθοπαιδικού κου …..) και όχι απρόσωπα.

Άμεση πρόσβαση από παντού


Στην τηλεγραμματεία ELIA MCS ο ιατρός έχει τη δυνατότητα μέσω των mobile συσκευών και smart phones να έχει πρόσβαση στο calendar του και να ενημερώνεται άμεσα ή να πραγματοποιεί οποιαδήποτε αλλαγή και γενικότερα να αισθάνεται σαν να βρίσκεται μπροστά στον υπολογιστή του ιατρείου του.

Προσαρμοσμένο πρόγραμμα


Διαχειριζόμαστε τις κλήσεις με τρόπο απόλυτα προσαρμοσμένο στις οδηγίες του ιατρού. Αυτό αποτυπώνεται στο calendar του. Στην τηλεγραμματεία ELIA MCS δε χρησιμοποιούμε τα τυποποιημένα λογισμικά (calendar) που διατίθενται στην αγορά. Βασιζόμενοι στην 20ετή εμπειρία μας στο χώρο των επαγελματιών υγείας δημιουργήσαμε εξ αρχής το πιο εξελιγμένο λογισμικό αποκλειστικά και μόνο για ιατρούς, προσαρμοσμένο απόλυτα στις ανάγκες τους.

Εκτροπή κλήσεων


Στην τηλεγραμματεία ELIA MCS δίνεται η δυνατότητα στον ιατρό πλέον της εκτροπής της σταθερής τηλεφωνικής γραμμής του να μπορεί ταυτόχρονα να εκτρέπει και το κινητό του, είτε για μεγάλη χρονική περίοδο είτε περιστασιακά, ανάλογα με τις ανάγκες του (π.χ. εκτροπή και του κινητού κατά τις ώρες του χειρουργείου, ώρες ανάπαυσης κλπ) και ακύρωση της εκτροπής με το περας των ειδικών αυτών συνθηκών.

Εξελιγμένο λογισμικό στα ραντεβού


Το εξελιγμένο λογισμικό – calendar που διαθέτουμε στον ιατρό του επιτρέπει να παρεμβαίνει ανα πάσα στιγμή προσθέτοντας ή αφαιρώντας ραντεβού, να εξαιρεί χρονικές περιόδους που θα απουσιάζει (π.χ συνέδρια) κάτι το οποίο γίνεται άμεσα αντιληπτο (real time) από την τηλεγραμματεία η οποία διαμορφώνει το πρόγραμμά του σύμφωνα με τις οδηγίες του. Άλλη μια απόδειξη ότι στην τηλεγραμματεία ELIA MCS ο ιατρός δεν είναι πελάτης αλλά συνεργάτης.
Η τηλεγραμματεία ΕΛΙΑ MCS δεσμεύεται για την πιστή τήρηση του απορρήτου των ιατρών συνεργατών της, έχοντας καθήκον εχεμύθειας έναντι πληροφοριών που έλαβε γνώση, κατά την παροχή των υπηρεσιών της προς τον ιατρό.

Μιλήστε τώρα μαζί μας! Γιατί μόνο με εμάς θα έχετε τα μεγαλύτερα οφέλη με το μικρότερο κόστος!

facebookΑκολουθήστε μας στο Facebook !

Τηλεγραμματεία – γραμματειακή υποστήριξη για ιατρούς